-15% REDUCERE
La coș de minim 500 lei
-10% REDUCERE
La coș de minim 270 lei
-5% REDUCERE
La coș de minim 150 lei
40%

Gel Color UV/LED Cristina Nails - Classic Line Red 139

Cristina Nails
600 RON 1000 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cristina Nails
Stoc 5
Cod produs - SKU gel-color-uv-led-cristina-nails-classic-line-red-139
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel Color UV/LED Cristina Nails - Classic Line Red 139


Descrierea produsului


Gel color de înaltă calitate cu uscare în lampa UV și LED. Mulțumită consistenței corect creată, acesta se întinde foarte bine pe unghie, nu lasă urme și acoperă perfect. Această gamă conține nuanțe foarte pigmentate, care asigură o aplicare ușoară și acoperire la cel mai înalt nivel.Caracteristici  • Formulă nouă, îmbunătățită.


  • Gel color perfect opac - cu acoperire completă.


  • Consistență densă, vâscozitate medie.


  • Fotoinițiatori UV și LED.


  • Timp de uscare în lampa LED de 36W: 30 secunde.


  • Timp de uscare în lampa UV de 36W: 120 secunde.


  • Ambalat în cutiuțe de plastic, cu sigiliu - VOLUM 5 ml.Mod de aplicare


Pe construcția cu gel UV/LED sau pe tips se aplică un strat subțire de gel color și apoi se usucă în lampa UV sau LED. Aplicarea se poate repeta pentru a obține o nuanță mai pronunțată a culorii. La final se aplică un strat subțire de Quick Finish.Ingrediente


Ingredients: Polyester acrylate, Tripropylene glycol diacrylate, Urethane methacrylate oligomer, Urethane acrylate oligomer, Bisphenol A Epoxy Diacrylate, Glycol Hema-Methacrylate, PEG-4 Dimethacrylate, CI 77266, CI 15985, CI 60725, CI 74160, CI 73915, CI 12370, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Benzoyl isopropanol, Benzophenone, 2-Methyl-4'-(methylthio)-2 morpholinopropiophenone, Phenyldimethoxyacetophenone, Ethyl Trimethylbenzoylphenyl Phosphinate, Silica, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Isobornyl methacrylate , Sucrose benzoate , Modified polyether acrylate, Dipropylene glycol diacrylate.

Precauții


Atenție: produsul poate cauza iritații la nivelul ochilor, pielii și sistemului respirator. În caz de iritații, clătiți imediat cu multă apă și consultați medicul. A se păstra în loc uscat și răcoros. A se proteja de lumina solară. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produs pentru uz profesional. A se folosi preferabil înainte de - VEZI DATA PE AMBALAJ (24 de luni de la data fabricației).


 

Gel Color UV/LED Cristina Nails - Classic Line Red 139 - VEZI ȘI PE FACEBOOK

Detalii

SKU
gel-color-uv-led-cristina-nails-classic-line-red-139