-15% REDUCERE
La coș de minim 500 lei
-10% REDUCERE
La coș de minim 270 lei
-5% REDUCERE
La coș de minim 150 lei

Gel UV 3 in 1 Clear/ Transparent - 15 ml

Cristina Nails
3999 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cristina Nails
Stoc 8
Cod produs - SKU gel-uv-3-in-1-clear-cristina-nails-15-ml
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel UV 3 in 1 Clear/ Transparent - 15 ml


Descrierea produsului


Gelul UV in 1 Clear - Cristina Nails este un gel trifazic transparent, un produs recomandat atat incepatorilor, cat si celor cu experienta bogata in realizarea unghiilor tehnice. Vascozitatea medie asigura efectul perfect autonivelant si implicit un mod de lucru deosebit de usor. Se utilizează ca baza, gel de constructie si finish/ sigilare. Textura elastica, nu crapa.

Se foloseste atat la constructia pe unghia naturala cat si la prelungirea pe șablon.

Nu creeaza senzatia de incalzire a patului unghial în timpul uscarii in lampa, iar manichiurile realizate cu Gelul UV 3 în 1 Clear rezista perfect pana la 6 saptamani!


CARACTERISTICI:
Tip produs: Gel UV/LED destinat realizarii unghiilor cu gel
Vascozitate: Medie, autonivelant.
Timp polimerizare: Lampa UV in 2-3 minute, Lampa LED în 30 secunde
Ambalaj: Aluminiu/ Plastic – cu dublu sigiliu, special destinat a impiedica curgerea acestuia pe timpul transportului/ depozitarii.

Precauții:


Atenție: produsul poate cauza iritatii la nivelul ochilor, pielii si sistemului respirator. In caz de iritatii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. A se pastra in loc uscat si racoros. A se proteja de lumina solara. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs pentru uz profesional. A se folosi preferabil inainte de – VEZI DATA PE AMBALAJ (12 de luni de la data deschiderii).Gel 3 in 1 Clear – Cristina Nails – VEZI ȘI PE FACEBOOK

Detalii

SKU
gel-uv-3-in-1-clear-cristina-nails-15-ml