-15% REDUCERE
La coș de minim 500 lei
-10% REDUCERE
La coș de minim 270 lei
-5% REDUCERE
La coș de minim 150 lei

Gel UV 3 în 1 Cover - 30 ml

Cristina Nails
5499 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cristina Nails
Stoc 2
Cod produs - SKU gel-uv-led-3-in-1-cover-cristina-nails-30-ml-autonivelant
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel UV 3 în 1 Cover - 30 ml


Descrierea produsului


Gelul UV 3 în 1 Cover - Cristina Nails este un gel trifazic cu nuanta naturală, un produs recomandat atat incepatorilor, cat si celor cu experienta bogata in realizarea unghiilor tehnice. Vascozitatea medie asigură efectul perfect autonivelant si implicit un mod de lucru deosebit de usor. Recomandat pentru tehnica ”fara pilire”. Se poate utiliza in toate cele 3 etape de constructie - ca baza, gel de constructie si finish/ sigilare. O nuanta extraordinar de naturala. Textura elastica, nu crapa. Foarte bine pigmentat, acopera toate imperfectiunile.

Se foloseste atat la constructia pe unghia naturala cat si la prelungirea pe șablon.

Utilizand acest produs poti realiza intreaga unghie falsa, fara baza, fara alt gel de constructie.

Nu creeaza senzatia de incalzire a patului unghial in timpul uscarii in lampa , iar manichiurile realizate cu Gelul UV 3 in 1  Cover rezista perfect pana la 6 saptamani!

CARACTERISTICI:
Tip produs: Gel UV/LED destinat realizarii unghiilor cu gel
Vascozitate: Medie, autonivelant.
Timp polimerizare: Lampa UV in 2-3 minute, Lampa LED în 30 secunde
Ambalaj: Aluminiu/ Plastic – cu dublu sigiliu, special destinat a impiedica curgerea acestuia pe timpul transportului/ depozitarii.

Precauții:


Atenție: produsul poate cauza iritatii la nivelul ochilor, pielii si sistemului respirator. In caz de iritatii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. A se pastra in loc uscat si racoros. A se proteja de lumina solara. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs pentru uz profesional. A se folosi preferabil inainte de – VEZI DATA PE AMBALAJ (12 de luni de la data deschiderii).Gel 3 în 1 Cover – Cristina Nails – VEZI ȘI PE FACEBOOK

Detalii

SKU
gel-uv-led-3-in-1-cover-cristina-nails-30-ml-autonivelant
Categorii