-15% REDUCERE
La coș de minim 500 lei
-10% REDUCERE
La coș de minim 270 lei
-5% REDUCERE
La coș de minim 150 lei

Gel UV/LED 3 în 1 Cover Diamonds Touch - Cristina Nails 15 ml

Cristina Nails
4499 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cristina Nails
Stoc 7
Cod produs - SKU gel-uv-led-3-in-1-cover-diamonds-touch-cristina-nails-15-ml
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel UV/LED 3 în 1 Cover Diamonds Touch - Cristina Nails


Descrierea produsului


Gel UV/LED 3 în 1 Cover Diamonds Touch - Cristina Nails este un gel trifazic cu nuanță naturală și cu particule fine de sclipici, un produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea medie asigură efectul perfect autonivelant și implicit un mod de lucru deosebit de ușor. Recomandat pentru tehnica ”fără pilire”. Se poate utiliza în toate cele 3 etape de construcție - ca bază, gel de construcție și finish/ sigilare. O nuanță extraordinar de naturală. Textură elastică, nu crapă. Foarte bine pigmentat, acoperă toate imperfecțiunile.

Se folosește atât la construcția pe unghia naturală cât și la prelungirea pe șablon.

Utilizând acest produs poți realiza întreaza unghie falsă, fără bază, fără alt gel de construcție.

Nu creează senzația de încălzire a patului unghial în timpul polimerizării, iar manichiurile realizate cu Gelul UV/LED 3 în 1 Cover Diamonds Touch rezistă perfect până la 6 săptămâni!

CARACTERISTICI:
Tip produs: Gel UV/LED destinat realizării unghiilor cu gel
Vascozitate: Medie, autonivelant.
Timp polimerizare: Lampa UV in 2-3 minute, Lampa LED în 30 secunde
Ambalaj: Aluminiu – cu dublu sigiliu, special destinat a împiedica curgerea acestuia pe timpul transportului/ depozitării.

 

Ingrediente:


Ingredients: Urethane methacrylate, Urethane acrylate, Urethane acrylate oligomer, Tripropyleneglycol Diacrylate, Trimethylolpropane Trimethacrylate (TMPTMA), Trimethylolpropane Triacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Benzophenone, Silica, Polyether acrylate, Dipropylene glycol diacrylate , Polyester acrylate, CI77891 , CI73360, CI77266, CI12490.Precauții:


Atenție: produsul poate cauza iritații la nivelul ochilor, pielii și sistemului respirator. În caz de iritații, clătiți imediat cu multă apă și consultați medicul. A se păstra în loc uscat și răcoros. A se proteja de lumina solară. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produs pentru uz profesional. A se folosi preferabil înainte de – VEZI DATA PE AMBALAJ (24 de luni de la data fabricației).


 

Gel 3 în 1 Cover Diamonds Touch – Cristina Nails – VEZI ȘI PE FACEBOOK

Detalii

SKU
gel-uv-led-3-in-1-cover-diamonds-touch-cristina-nails-15-ml
Categorii