Politică Retur

Înainte de a cumpara de pe vladio-nails.ro, vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii Vânzătorului. Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Clientul persoană fizică beneficiaza de o perioada de 14 zile in care poate returna un produs, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere din contract si fara a suporta alte costuri, in afara celor provocate in cazul alegerii unui alt tip de livrare decat cel asigurat de Vanzator la expediere. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către Client, iar modalitatea de returnare a produselor este aleatorie. ”consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.” (Ordonanța Guvernului 34/2014, art.14)

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunţaţi telefonic (la numerele afişate pe site), prin poștă, SMS, verbal sau pe e-mail (suport@vladio-nails.ro) intenţia de a returna un produs sau mai multe produse. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

FORMULAR DE RETRAGERE

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
– Către: S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L.,  la adresa str. Piața Victoriei, nr. 1, Bloc Mercur, sc. C, parter, Ploiești, Prahova.
– Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
– Primite la data (conform facturii seria și numarul):
– Numele Clientului:
– Adresa Clintului:
– Semnatura Clientului:
– Data:

Perioada de retragere din contract expiră în 14 zile de la:
i) ziua în care clientul intra in posesia fizica a produsului/produselor.

ii) ziua in care clientul intra in posesia ultimului produs in cazul unei comenzi unice cu produse multiple care vor fi livrate separat;

iii) ziua in care clientul a intrat in posesia fizica a ultimei piese in cazul in care produsul cumparat este constituit din mai multe piese care vor fi livrate separat;

În cazul în care decideți să vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

ATENŢIE – Exceptări de la dreptul de retur!

Potrivit Art.16 din OUG nr.324/2014 a drepturilor consumatorilor NU se acceptă pentru returnare produsele desigilate, testate sau încercate, produse care prezintă modificări fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri, etc.

Produsele sigilate (geluri, lacuri, soluții, uleiuri, lipiciuri, etc) nu pot fi returnate după desigilare, din motive de protectie a sănătății sau din motive de igiena.

În funcţie de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată. Potrivit art.14 din OUG nr.24/2014 clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel încât S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L suma înapoiată clientului poate fi cu până la 15 % mai mică decât cea plătită de acesta, dacă produsul a suferit modificări legate de caracteristici sau de funcţionalitate pe perioada deţinerii acestuia de către client.

Contravaloarea produselor achitate se restituie în termen de maxim 14 zile de la data la care clientul îşi exercită dreptul de retur. Returnarea banilor se poate face de către S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L doar prin virament bancar în contul IBAN transmis de către Client.

Leave your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *