Termeni si conditii

Site-ul vladio-nails.ro, denumit în continuare “vladio-nails.ro”, aparține și este administrat de societatea S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 34047741, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J29/146/2015 și cu sediul în com. Starchiojd, nr. 585, jud. Prahova, Romania. Tel.: 0732419876; E-mail:  comenzi@vladio-nails.ro

Navigarea pe site-ul vladio-nails.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, întelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

vladio-nails.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
În caz de neințelegeri între vladio-nails.ro și Client, se vor aplica Termenii si condițiile valabile la momentul efectuarii Comenzii.

1. Definitii
Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul vladio-nails.ro.
Client – persoană fizică sau juridică ce efectuează o Comanda pe site-ul vladio-nails.ro.
Produse – orice produs menționat în Comandă, care urmează a fi livrate de către Vânzător, Clientului.
Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul iși exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.
Vânzător – societatea S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 34047741, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J29/146/2015 și cu sediul în com. Starchiojd, nr. 585, jud. Prahova, Romania.
Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vânda și să livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.
Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

2. Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site
Conținutul site-ului vladio-nails.ro: imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, programe şi alte date , este integral proprietatea S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Produsele şi serviciile oferite pe site-ul vladio-nails.ro:

PRODUSELE COMERCIALIZATE PRIN INTERMEDIUL VLADIO-NAILS.RO SUNT DESTINATE EXCLUSIV PENTRU UZ PROFESIONAL

Produsele comercializate prin intermediul vladio-nails.ro sunt noi, originale, fiind livrate în ambalajul original al producătorului și fiind însoţite la livrarea către clientul final de factură fiscală şi certificatul de garanţie (unde este cazul), conform legislaţiei în vigoare. vladio-nails.ro îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă (total sau parțial) în cazul în care unul sau mai multe produse nu se mai regăsec în stocul curent al importatorului.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferii de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

3. Limita de acces la site
vladio-nails.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul www.vladio-nails.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. , fără acordul prealabil în scris al acesteia.

4. Exonerarea de răspundere
Site-ul vladio-nails.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. vladio-nails.ro nu va putea fi făcut  responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. vladio-nails.ro nu va putea fi făcut răspunzator  pentru erorile de interfață apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. nu garantează că site-ul www.vladio-nails.ro, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, www.vladio-nails.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

vladio-nails.ro își rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

5. Inregistrarea ca Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-ul vladio-nails.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. vladio-nails.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca Utilizatorul a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

6. Comanda
S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii, având dreptul de a refuza o comandă plasată pe www.vladio-nails.ro  fără a avea obligaţia de a invoca motivul.

Pentru a plasa o comandă clientul trebuie să furnizeze date legate de adresa de livrare, telefon, adresa de e-mail. Prin finalizarea comenzii clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (comanda poate fi întârziată, transmisă greşit, anulată, etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant al S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. să îl contacteze prin orice mijloc disponibil  (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. E-mail-ul de confirmare a comenzii este unul doar de confirmare a solicitării de comandă din partea dvs. Procesul de cumpărare nu este încheiat  până când nu vom primi acordul de finalizare, în urma căruia vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.

7. Prețuri – Facturare – Plăți
Toate preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.vladio-nails.ro sunt exprimate în LEI, CONTIN TVA  și nu includ cheltuielile de livrare. Preţurile produselor pot fi actualizate zilnic, în funcţie de ofertele în permanenţă schimbare ale furnizorilor. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de reprezentanţii vladio-nails.ro în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Plata produselor comandate pe vladio-nails.ro se face ramburs sau prin transfer bancar. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plăţii trebuind să fie trimisă către S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. la  adresa de e-mail: comenzi@vladio-nails.ro . În cazul plăţii în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L.. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea. Firma noastra îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

8. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde în ţară (România), prin intermediul PRIORIPOST, serviciul de curierat rapid al Poștei Române.

Pentru moment, nu sunt efectuate livrări în străinătate.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de 24 – 48 de ore (în zilele lucrătoare).

Menționăm că toate produsele vor fi preluate de către firma de curierat în ziua în care este plasată comanda, în cazul în care aceasta se întâmplă înainte de ora 14:30, sau cel mult a doua zi, în cazul în care comanda e plasată după ora 14:30 (valabil pentru zilele lucratoare).
Pentru comenzile plasate în zilele de vineri,sâmbătă, duminică, expedierea coletelor se va face începând cu ziua de luni.

Eventualele intarzieri la primirea coletului (dupa predarea acestuia de catre noi) se datoreaza exclusiv firmei de curierat si ne cerem scuze in cazul in care apar astfel de situatii (pe care nu le putem controla in mod direct).

COSTURILE de LIVRARE sunt:
14 RON pentru comenzile cu valoare de până la 250 lei.

GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei.

În cazul în care agentul companiei de curierat nu vă găseşte la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteţi fi contactat(ă) coletul se va întoarce la Oficiul Poștal de care aparțineți, unde va fi pastrat timp de 7 zile. În acest caz, pentru pentru a intra in posesia coletului, vă adresați oficiantului poștal din localitatea dumneavoastră.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda plasată pe vladio-nails.ro.

9. Garanția
Pentru produsele achizitionate din magazinul online vladio-nails.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Garantăm în procent de 100% originalitatea produselor şi provenienţa acestora exclusiv pe căi legale. vladio-nails.ro NU comercializează produse replică sau produse a căror provenienţă nu este certă, toate produsele fiind importate în mod direct de la furnizori consacraţi din Europa. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
* produsul sa fi fost cumparat de la vladio-nails.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
* sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
* sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

Produsele beneficiaza de garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L., conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L.. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

Produsele achizitionate sunt livrate impreuna cu certificat de garantie si/sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului sau ale importatorului.

Produsele reclamate defecte aflate in perioada de garantie vor beneficia de service la sediul Vanzatorului.

Costurile aferente transportului pentru retur vor fi suportate de catre Client, iar cele de re-expediere ale produselor reparate vor fi suportate de S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L..

Produsele care nu se pot repara vor fi inlocuite cu produse noi care vor beneficia de un nou termen de garantie, iar în cazul în care acestea lipsesc din stoc se va restitui către Client contravaloarea acestuia, sau, in baza unei intelegeri prealabile, va fi inlocuit cu un produs asemanator, urmand ca eventualele diferente de cost sa fie reglate prin plati intre Client și S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L..

10. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Înainte de a cumpara de pe vladio-nails.ro, vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii Vânzătorului. Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Clientul persoană fizică beneficiaza de o perioada de 14 zile in care poate returna un produs, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere din contract si fara a suporta alte costuri, in afara celor provocate in cazul alegerii unui alt tip de livrare decat cel asigurat de Vanzator la expediere. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către Client, iar modalitatea de returnare a produselor este aleatorie. ”consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.” (Ordonanța Guvernului 34/2014, art.14)

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunţaţi telefonic (la numerele afişate pe site), prin poștă, SMS, verbal sau pe e-mail (suport@vladio-nails.ro) intenţia de a returna un produs sau mai multe produse. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

FORMULAR DE RETRAGERE

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
– Către: S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L.,  la adresa str. Piața Victoriei, nr. 1, Bloc Mercur, sc. C, parter, Ploiești, Prahova.
– Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
– Primite la data (conform facturii seria și numarul):
– Numele Clientului:
– Adresa Clintului:
– Semnatura Clientului:
– Data:

Perioada de retragere din contract expiră în 14 zile de la:
i) ziua în care clientul intra in posesia fizica a produsului/produselor.

ii) ziua in care clientul intra in posesia ultimului produs in cazul unei comenzi unice cu produse multiple care vor fi livrate separat;

iii) ziua in care clientul a intrat in posesia fizica a ultimei piese in cazul in care produsul cumparat este constituit din mai multe piese care vor fi livrate separat;

În cazul în care decideți să vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

ATENŢIE – Exceptări de la dreptul de retur!

Potrivit Art.16 din OUG nr.324/2014 a drepturilor consumatorilor NU se acceptă pentru returnare produsele desigilate, testate sau încercate, produse care prezintă modificări fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri, etc.

Produsele sigilate (geluri, lacuri, soluții, uleiuri, lipiciuri, etc) nu pot fi returnate după desigilare, din motive de protectie a sănătății sau din motive de igiena.

În funcţie de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată. Potrivit art.14 din OUG nr.24/2014 clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel încât S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L suma înapoiată clientului poate fi cu până la 15 % mai mică decât cea plătită de acesta, dacă produsul a suferit modificări legate de caracteristici sau de funcţionalitate pe perioada deţinerii acestuia de către client.

Contravaloarea produselor achitate se restituie în termen de maxim 14 zile de la data la care clientul îşi exercită dreptul de retur. Returnarea banilor se poate face de către S.C. VLADIOROM PRO EXPERT S.R.L doar prin virament bancar în contul IBAN transmis de către Client.

11. Accesul la informații al publicului
Persoanele interesate pot obține informații cu privire la compoziția calitativă și cantitativă a produselor cosmetice precum și la datele existente privind efectele nedorite și efectele nedorite grave ale utilizării produselor cosmetice printr-un email transmis către adresa: suport@vladio-nails.ro .

12. Dispoziţii finale
Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe vladio-nails.ro şi care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului www.vladio-nails.ro, Clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.