-15% REDUCERE
La coș de minim 500 lei
-10% REDUCERE
La coș de minim 270 lei
-5% REDUCERE
La coș de minim 150 lei

Gel UV Wedding Pink - 50 ml

Cristina Nails
8999 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cristina Nails
Stoc 3
Cod produs - SKU gel-uv-3-in-1-wedding-pink-50-ml
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel UV 3 in 1 Wedding Pink - 50 ml


Descrierea produsului


Gel UV 3 in 1 Wedding Pink de la CRISTINA NAILS este un gel trifazic , produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în construcția unghiilor cu gel. Vâscozitatea medie asigură efectul autonivelant și implicit un mod de lucru deosebit de ușor. Nu curge in cuticula.

Este un gel de tip Cover, 100% pigmentat care se utilizează pentru acoperirea imperfecțiunilor, dar si pentru intreaga constructie.


Nu creează senzația de arsură în timpul polimerizării, iar manichiurile realizate cu gelul Wedding Pink rezistă în medie pana la 6 săptămâni!


CARACTERISTICI:
Tip produs: Gel UV/LED cover, destinat realizării unghiilor cu gel.
Vascozitate: Medie, autonivelant.
Timp polimerizare: Lampa UV in 2-3 minute, Lampa LED în 30 secunde
Ambalaj: Aluminiu/ Plastic – cu dublu sigiliu, special destinat a împiedica curgerea acestuia pe timpul transportului/ depozitării.


 Precauții:

Atenție: produsul poate cauza iritatii la nivelul ochilor, pielii si sistemului respirator. In caz de iritatii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. A se pastra in loc uscat si racoros. A se proteja de lumina solara. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs pentru uz profesional. A se folosi preferabil inainte de – VEZI DATA PE AMBALAJ (12 de luni de la data deschiderii).


Gel UV 3 in 1 Wedding Pink – Cristina Nails – VEZI ȘI PE FACEBOOK

Detalii

SKU
gel-uv-3-in-1-wedding-pink-50-ml